رگرسیون
۴۶۱/۲۱۹۱۵
۶
۵۷۷/۳۶۵۲
**۶۹۶/۱۲۰
۰۰۰/۰
باقیمانده
۳۶۰/۱۷۷۹۴
۵۸۸
۲۶۳/۳۰
مجموع
۸۲۲/۳۹۷۰۹
۵۹۴
گام هفتم
رگرسیون
۲۳۳/۲۲۰۶۳
۷
۸۹۰/۳۱۵۱
**۸۴۵/۱۰۴
۰۰۰/۰
باقیمانده
۵۸۸/۱۷۶۴۶
۵۷۷
۰۶۲/۳۰
مجموع
۸۲۲/۳۹۷۰۹
۵۹۴
۱- VU
۲- VU, FA
۳- VU, FA, ED
۴- VU, FA, ED, IS
۵- VU, FA, ED, IS, SB
۶- VU, FA, ED, IS, SB, SS
۷- VU, FA, ED, IS, SB, SS, SI
قبل از انجام تحلیل رگرسیون باید همخطی بین متغیرهای مستقل و همچنین استقلال بین خطاها مورد بررسی قرار گیرد تا امکان پذیر بودن استفاده از تحلیل رگرسیون مشخص گردد. برای این بخش مقدار تلرانس (Tolerance) یا مقدار عامل تورم واریانس (VIF) مورد محاسبه قرار گرفت.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
برای آزمون همخطی بین متغیرهای مستقل از مقدار تلرانس (Tolerance) و مقدار عامل تورم واریانس (VIF) استفاده شد. مقدار تلرانس (Tolerance) هر چقدر بیشتر باشد، اطلاعات مربوط به متغیرها زیاد بوده و مشکلی در استفاده از رگرسیون ایجاد نمیشود. مقدار تلرانس زیر ۱/۰ استفاده از رگرسیون را با مشکل مواجه میسازد. چنانچه تلرانس کوچکتر از ۲/۰ در آن صورت همخطی محتمل است. در تحقیق حاضر بالاترین میزان تلرانس ۸۸۴/۰وکمترین میزان برابر ۳۷۷/۰ بود. با توجه به اینکه مقدار تلرانس هیچ یک از متغیرهای مورد بررسی در مدل رگرسیون کمتر از۲/۰ نبود،میتوان نتیجه گرفت که متغیرها-دارای همخطینبودند(جدول۴–۱۷).
مقدار عامل تورم واریانس (VIF) هر چقدر کمتر باشد، باعث میشود واریانس ضرایب رگرسیون کاهش یافته و رگرسیون را برای پیش بینی مناسب سازد. مقدار VIF بین صفر تا ۱۰ نوسان دارد. VIF بزرگتر از ۱۰ باشد در آن صورت همخطی محتمل است. در تحقیق حاضر کمترین میزان VIF بدست آمده از متغیرها برابر ۱۳۱/۱ و بالاترین میزان برابر ۶۵۰/۲ میباشد. با توجه به اینکه مقدار VIF هیچ یک از متغیرهای مورد بررسی در مدل رگرسیون بیشتر از ۱۰ نبود، میتوان نتیجه گرفت که متغیرها دارای همخطی نبودند (جدول ۴-۱۷).
نتایج نشان داد که اثر طرحوارههای آسیب پذیری نسبت به ضرر یا بیماری (VU)، شکست (FA)، محرومیت هیجانی (ED)، خویشتن داری/خود انضباطی ناکافی (IS)، اطاعت (SB)، ایثارگری (SS) و انزوای اجتماعی/ بیگانگی (SI) بر افسردگی معنیدار شد. به عبارت دیگر ضرایب رگرسیونی این متغیرها در برآورد مقدار میزان افسردگی دانشجویان موثر میباشند. این در حالی است که میزان خطای سایر متغیرها بیشتر از ۰۵/۰ بودهاند و به همین دلیل وارد معادله رگرسیون نشدند (جدول ۴-۱۷).